Dekorativni premazi

Sveta brez premazov in barv si ne znamo predstavljati. Zato želimo vsem omogočiti, da bi svoj svet uredili po lastnih željah, z živimi barvami, ki prinašajo veselje in umetniški navdih. Postopki nanašanja barv in premazov so danes tako enostavni, da lahko večino izdelkov uporabljajo »domači mojstri«, a obenem naša paleta proizvodov ponuja tudi napredne izdelke, ki so namenjeni zgolj profesionalni uporabi. S široko paleto blagovnih znamk za zaščito in dekoracijo različnih površin skušamo barve prilagoditi željam in potrebam kupcev ter svetovnim trendom.

Kot največja znamka za dekorativo znotraj Skupine Helios, ponuja blagovna znamka Helios širok izbor premazov za zaščito in dekoracijo različnih površin. Produktne skupine BORI, TESSAROL, NITRO, SPEKTRA in IDEAL so rezultat nenehnega tehnološkega napredka ter predstavljajo sinonim za visoko kakovost in okolju prijazne premaze.

Helios

Belinka deluje na področju zaščite lesa ter razvija nova in izboljšana sredstva za zaščito lesa ter oplemenitenje njegovega videza že celih 50 let. Naši strokovnjaki spremljajo svetovne trende na področju premazov in razvijajo sestavine, ki izboljšujejo kakovost Belinkinih proizvodov, namenjenih predvsem končnim uporabnikom.

Belinka

Ne glede na potrebe vašega doma, Color poskrbi za to, da dobijo vaši priljubljeni kosi pohištva visokokakovostno zaščito po zelo dostopni ceni. Vrednote te blagovne znamke že več kot šest generacij ostajajo kakovost, zanesljivost in uporabnost.

Color

Chromos s svojo široko ponudbo lakov za parket, notranjih zidnih barv, fasadnih barv in ometov, barv ter lakov za les in kovino ter gradbenega materiala, pokriva večino potreb na trgu. Širok izbor in večletno tradicijo omogoča dobro razmerje med novim razvojem in stabilnostjo obstoječe ponudbe.

Cromos

Blagovna znamka Neostik je nastala že pred več kot 50-imi leti, ko je bilo proizvedeno prvo kontaktno kavčukovo lepilo v regiji. V zadnjih desetletjih smo razvili tudi široko paleto drugih vrst lepil za segment »naredi sam« (DIY) in za strokovnjake, zato blagovna znamka Neostik danes bolj kot kdaj koli prej predstavlja sinonim za močna in visokokakovostna lepila.

Neostik