Išči...

Izdelki za profesionalne uporabnike

Naš program vključuje tudi proizvode, ki zagotavljajo kar najvišjo stopnjo zadovoljstva strank, ko govorimo o profesionalnih uporabnikih, ki poklicno uporabljajo naše proizvode ter imajo za to ustrezne izkušnje in znanje. Ko gre za tovrstne proizvode, je za doseganje želenih rezultatov potrebno dosledno in strokovno delo ter upoštevanje določenih postopkov. Zato smo posebej za profesionalne uporabnike izdelali proizvode, prilagojene njihovi uporabi.

Barvne recepture so tako zasnovane za zahtevne površine ter prilagojene, njihovim značilnostim in tehnikam nanašanja. Embalaže proizvodov za profesionalne uporabnike je lahko prepoznati. Oznaka na prednji strani je opremljena z različnimi barvnimi šiframi in drugimi elementi, ki prikazujejo edinstvene prednosti izbranega materiala ter namen uporabe in pravilno metodo nanašanja.

 

Raziščite naš profesionalni program

Rešitve za zidove in konstrukcije

Za dekoracijo in zaščito zidnih in stropnih površin različne sestave ponujamo premaze za zunanje in notranje prostore. Na voljo imate vse - od impregnacije, izravnalnih mas in notranjih zidnih barv pa do dekorativnih večbarvnih premazov, barv za posebne namene, biocidnih sredstev, fasadnih barv, ometov in barv za beton.

Več info

Premazi za zaščito in dekoracijo lesa

Pri dekoraciji in zaščiti lesa lahko izbirate med tremi glavnimi tipi premazov – lazurami ali prozornimi premazi ter emajli in laki. Naši pokrivni premazi omogočajo dekoracijo, zaščito ter oplemenitenje videza lesa z razvojem novih in izboljšanih sredstev, ob stalnem spremljanju svetovnih trendov na področju premazov.

Več info

Premazi za kovinske in plastične površine

Kovinskim predmetom z barvanjem zagotovimo zaščito, pa tudi plemenitost, toplino, raznolikost in privlačen videz. Kovine imajo omejeno življenjsko dobo, voda in zrak pa sta njihova največja sovražnika. Zato jih je pred nanosom pokrivne barve potrebno ustrezno zaščititi z našimi proizvodi za osnovno nego in tako preprečiti rjavenje in propadanje.

Več info

Rešitve za tla

Kreativnost nima nobenih meja in to želimo pri Heliosu pokazati tudi z našimi rešitvami za tla.

 

 

Več info