Išči...

Praškasti premazi

Naraščajoče povpraševanje po različnih industrijskih premazih predstavlja izziv, katerega uspešno obvladujemo tudi s pomočjo praškastih premaznih rešitev Skupine Helios. Naši sistemi praškastih premazov so rezultat nenehnih inovacij, tehničnega znanja in napredne tehnologije, ki nam omogočajo, da ustrežemo tudi najbolj specifičnim zahtevam na trgu. Praškasti premazi ne vsebujejo topil, so okolju prijazni in stroškovno učinkoviti, s tem pa predstavljajo vse bolj pomembno vlogo znotraj funkcionalnih premazov prihodnosti.
 

   

Področja uporabe

Skupina Helios proizvaja široko paleto praškastih premazov. Na voljo so štirje tipi: poliestrski praškasti premazi, epoksi praškasti premazi, hibridni praškasti premazi in poliuretanski praškasti premazi. Med dekorativnimi in zaščitnimi praškastimi premazi za notranjo in zunanjo uporabo gotovo najdemo pravo rešitev ter tehnično podporo za potrebe posameznega trga.

Praškasti premazi se uporabljajo znotraj naslednjih industrij:

 • ACE segment: kmetijski stroji, stroji za vrt, transportna tehnologija, vrtna oprema itd.
   
 • Aparati: hladilniki, štedilniki, pečice, grelniki vode, drugi grelni aparati itd.
   
 • Arhitektura: okenski okvirji, elementi za fasado, cestni znaki, elementi za razsvetljavo, ograje itd.
   
 • Električna ohišja: električne omarice, druga ohišja itd.
   
 • Pohištvo: vrtno pohištvo, pisarniško pohištvo, oprema za kampiranje itd.
   
 • Keramika: lonci, skodelice, vaze itd.
   
 • Avtomobilska industrija: zavore, vzmeti itd.

 

   

Vaše prednosti

Naši kupci lahko izbirajo med več kot 750-imi različnimi RAL barvami, ki so nemudoma na voljo, ali zaprosijo za po meri narejen premaz, ki ga proizvedemo na zahtevo kupca. Naši sodobni laboratoriji za raziskave in razvoj nam omogočajo, da se učinkovito odzovemo na posebne zahteve, pri čemer naj omenimo, da so naši praškasti premazi potrjeni s strani Qualicoat in GBS. Proizvajamo tako male kot velike serije.