GraviHEL je poseben profesionalen mešalni sistem barv za obrtnike, ki ga sestavlja 23 univerzalnih past (tri aluminijaste) in trenutno 15 različnih veziv. Sistem kupcem omogoča, da zmešajo več kot 8350 barvnih odtenkov na vseh nivojih kakovosti (formulacije RAL, RAL dizajn, NCS, Afnor, britanske formulacije za standardna in komercialna vozila Mobifleet).

Paleta proizvodov ponuja kupcem visoko mero prilagodljivosti in hitro odzivnost, optimalen obseg zalog, nizke stroške začetne naložbe za mešalno opremo in pripomočke za določanje barv. Izdelke GraviHEL odlikuje izredna pokrivnost, saj so GraviHEL paste zelo koncentrirane (omogočajo tudi razmerje mešanja 90:10 z 1K in 85:15 z 2K pokrivnimi premazi).

Veziva GraviHEL so polnjena v vedrih s fiksno prostornino 5 ali 20 litrov. To kupcem omogoča uporabo različnih razmerij veziv in past ter popolno prilagoditev lastnim potrebam in proračunu, tako pa je obenem zagotovljeno tudi optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Predpolnjena veziva omogočajo hitro in enostavno pripravo najpogosteje naročenih prodajnih prostornin (5 in 20 litrov).

Svoje izkušnje v koloristiki smo združili v industriji avtoreparatur in pripravili obsežno koloristično dokumentacijo, ki vsebuje barvne karte in plakate z barvnimi značilnostmi, dopolnjujeta pa jo še spektrometra Colour Finder in Colour Cube.

Za več informacij o izdelkih GraviHEL

temeljnih premazih, 1K pokrivnih premazih, 2K pokrivnih premazih, 2K HS pokrivnih premazih, 2K pokrivnih premazih, dvoslojnih pokrivnih premazih in 2K epoksi emajlih obiščite našo spletno stran.