Išči...

20. April 2020

V skupini HELIOS smo od izbruha pandemije koronavirusa (COVID-19) uvedli vrsto ukrepov z namenom preprečevanja motenj poslovanja in zagotavljanja varnih delovnih pogojev za naše zaposlene. V tej izredni situaciji se naše temeljne vrednote, odgovornost, osredotočenost na stranke, hitrost in učinkovitost ter profesionalizem, še bolj izrazito odražajo pri vsem kar počnemo. Nenehno si prizadevamo, da zagotovimo najboljše storitve in izpolnimo pričakovanja naših kupcev.

Trenutno naše proizvodne lokacije delujejo neprekinjeno z nekaj manjšimi motnjami, ki so posledica lokalnih omejitev in ukrepov. Prav tako zaznavamo manjše motnje pri preskrbi s surovinami. Zaradi dnevnih sprememb stanja pri dobaviteljih in prevoznikih po Evropi, je mogoče pričakovati določene zamude pri naših dobavah in podaljšanje čakalnih dob.

V skladu z odlokom vlade, smo v tem tednu ponovno odprli naše maloprodajne trgovine Mavrica za fizične osebe, medtem ko so naše tovrstne prodajalne v Avstriji, na Češkem in Slovaškem ponovno začele poslovati že v preteklih tednih.

Naše proizvodno podjetje Helios TBLUS v Sloveniji zaradi državnih praznikov ne bo obratovalo med 27. aprilom 2020 in 1. majem 2020. Ob tem pa bo delovanje oddelka za logistiko ostalo nemoteno. Zato vas prosimo, da v kolikor je to potrebno, odpreme v tistem času uskladite z vašimi običajnimi kontakti znotraj skupine HELIOS.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in sodelovanje v tej izredni situaciji.