Išči...

16.Marec 2020

Zaradi občutnega zaostrovanja razmer v zvezi z izbruhom koronavirusa inštitucije širom Evrope sprejemajo ukrepe, s katerimi želijo zagotoviti zdravje in varnost vseh državljanov. V skladu s tem smo tudi v skupini HELIOS nadalje okrepili naše organizacijske ukrepe.

V tem trenutku vse proizvodne lokacije skupine HELIOS delujejo neprekinjeno ter proizvajajo in odpremljajo v največji možni meri. Še vedno skrbimo za visoko raven zalog na vseh naših proizvodnih lokacijah ter v trgovskih podjetjih kot tudi pri vseh velikih distributerjih. Medtem bo naše proizvodno podjetje Ecopolifix SRL iz Italije od srede, 18. marca do srede, 25. marca 2020 prekinilo vse svoje operacije na lokacijah Riese Pio X in Tezze sul Brenta.

V skupini HELIOS želimo v največji meri preprečiti možnost okužbe s koronavirusom (COVID-19), zato smo vsem našim zaposlenim, ki jim delovni proces to dopušča, omogočili delo od doma. S tem ukrepom želimo zmanjšati vsakodnevne stike na naših lokacijah. Vsi vaši običajni kontakti v skupini HELIOS, so kljub temu za vas nemoteno dosegljivi preko mobilnih telefonov, elektronske pošte in drugih alternativnih sredstev za komunikacijo na daljavo, kot so telekonference ali Skype klici.

Vse proizvodne lokacije skupine HELIOS se nahajajo v Evropi in se posledično že soočajo z različnimi situacijami, povezanimi z izrednimi epidemiološkimi razmerami ter ukrepi, sprejetimi s strani različnih institucij. Tudi v prihodnje se bomo z največjo skrbnostjo trudili, da čim bolj zmanjšamo vpliv obstoječih ukrepov na naše poslovanje, upoštevajoč, da se situacija iz dneva v dan spreminja. Tako vas na žalost obveščamo, da  v času te izredne situacije ne moremo več zagotavljati, da bomo lahko izpolnili vse potrjene dobavne roke in naročila. Enako velja tudi za vsa nova naročila, za katera ne moremo potrditi jasno določenih datumom dobave.

V naslednjih dneh bomo preko svojih distributerjev oziroma drugih podjetij znotraj skupine HELIOS  vsem kupcem poskušali zagotoviti dostop do naših izdelkov. Skladno s tem boste o stanju dobave obveščeni s strani naših lokalnih podjetij.

Po najboljših močeh si prizadevamo, da preprečimo vsakršna odstopanja od naših običajnih visokih standardov storitev. V skladu s tem bomo storili vse kar je v naši moči, da običajno raven storitev vzpostavimo takoj, ko se situacija z izbruhom koronavirusa izboljša ter strogi preventivni ukrepi prenehajo veljati.

Hvala za vaše razumevanje in sodelovanje med to izredno situacijo. Verjamemo, da bomo skupaj uspešno rešili prihajajoče izzive in okrepili naše prihodnje sodelovanje.