HELIOS – član globalne premazniške skupine

Helios je član vodilnega proizvajalca barv in premazov v svetovnem merilu, skupine KANSAI PAINT. Z globalno proizvodnjo, distribucijo in prodajnimi aktivnostmi oskrbujemo bazo kupcev po vsem svetu. Zanesljivost, rast in znanost so najpomembnejše vrednote, ki predstavljajo gonilo našega vsakdanjega poslovanja ter nam pomagajo ustvarjati nove proizvode in rešitve, ki izpolnjujejo zahteve naših strank.

 

 

Vi ste naš kupec št. 1

Za Heliosove pametne premaze so značilni visoki okoljski standardi, znanje, strast do inovacij in želja po nenehnih izboljšavah. Skupina Helios ima podjetja in proizvodne lokacije v 18-ih državah po vsem svetu in tudi pomoč uporabnikom zagotavlja na globalni ravni. Kupci so za nas najpomembnejši in hitro zagotavljanje storitev je ena od naših najmočnejših prednosti, zato na vseh naših ključnih trgih sodelujemo z lokalnimi partnerji. Skupina proizvaja široko paleto proizvodov in rešitev v vseh segmentih premazov, kjer nastopamo z mnogimi priznanimi blagovnimi znamkami. Kot strokovnjak za tržne niše lahko Helios razvije proizvode po meri za prav vsako potrebo.

Trajnostni razvoj, usklajen z zahtevami trga

Oddelek za raziskave in razvoj v Skupini Helios ima enega najbolje opremljenih laboratorijev v svetovnem merilu in vedno stremi k razvoju novih proizvodov v skladu s povpraševanjem na trgu. Načela trajnosti in skrbi za okolje vpeljujemo na vsa področja R&R in proizvodnih procesov. Nove izdelke in rešitve razvijamo zato, da bi zmanjšali porabo virov in negativne okoljske učinke ter obenem čim bolj omejili tudi ogljični odtis in porabo energije. Znanje se tako v Heliosu uporablja v korist naših kupcev in okolja v katerem živimo.

Vodilni položaj z uveljavljenimi blagovnimi znamkami

Skupina Helios ponuja širok nabor premazov in rešitev za različne industrijske panoge, profesionalne uporabnike ter končne kupce. Združuje na desetine zaupanja vrednih blagovnih znamk. Ponosni smo, da zavzemamo položaj vodilnega podjetja v Evropi na področju cestnih premazov, da smo med največjimi proizvajalci premazov za elektro pločevino, eden najpomembnejših evropskih proizvajalcev premazov za železniško industrijo ter vodilno podjetje v segmentu dekorativnih premazov na trgu Srednje in Vzhodne Evrope. Poleg tega je Helios certificiran partner mednarodne avtomobilske industrije.

Inovacije

Vsak zaposleni v Heliosu sledi našemu duhu inovativnosti, kar pomeni, da nikoli ne prenehamo z izboljšavami in smo vedno odprti za nove izzive. Inovacije tako na trgu predstavljamo v obliki novih proizvodov in storitev, a so obenem prisotne tudi v vseh podjetjih v skupini, v proizvodnih oddelkih ter oddelkih za raziskave in razvoj, kot tudi v samih poslovnih procesih. Več o naših inovativnih proizvodih si preberite na spletni strani Skupine Helios.